نظارت بر آمبولانسهای خصوصی افزایش مییابد
- نظارت بر آمبولانسهای خصوصی افزایش مییابد
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور از افزایش نظارتها بر آمبولانسهای خصوصی خبر داد.
به گزارش ایسنا، حسن نوری درباره افزایش نظارت بر آمبولانسهای خصوصی اظهار کرد: نظارت بر آمبولانسهای خصوصی که گفته شده بعضی هنرپیشهها و معلمان کنکور برای فرار از ترافیک پایتخت از آنها استفاده میکنند، تشدید میشود. قطعا در تمام حوزهها تخلفاتی انجام میشود بنابر این در این زمینه تمهیداتی را برای جلوگیری از تخلفات احتمالی آمبولانسهای خصوصی اندیشیدهایم.
وی درباره یکی از مهمترین تمهیدات اندیشیده شده، گفت: یکی از مهمترین تمهیدات، برچسب سلامت آمبولانسهای خصوصی بود، یعنی اگر آمبولانسهای خصوصی شرایط و ضوابط فنی و عملیاتی را رعایت کنند برچسب سلامت دریافت میکنند، همچنین اگر پس از دریافت برچسب نیز تخلفاتی توسط آمبولانسهای خصوصی انجام شود، برچسب سلامتشان باطل شده و دیگر اجازه فعالیت نخواهند داشت.
معاون فنی و عملیات اورژانس کشور که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، افزود: اگر تخلفی اتفاق بیفتد قطعا بهصورت جدی با آن برخورد خواهد شد.
انتهای پیام
راهکارهای افزایش هوش عاطفی - ایسنا
- راهکارهای افزایش هوش عاطفی - ایسنا
هوش عاطفی (هوش هیجانی) یا EQ به عنوان یک مهارت با محبوبیت روزافزون در دنیای حرفهای شناخته میشود.
به گزارش ایسنا، بسیاری ممکن است دلیل اهمیت هوش عاطفی میان افراد در یک محیط کاری و تفاوتی که میان آنان ایجاد میکند را ندانند.
شرکتهای بزرگ به اثبات رساندهاند که کارمندانی با هوش عاطفی بالا بهطور مستقیم بر نتیجه نهایی کار تاثیر میگذارند و باعث افزایش عمدهای در کل فروش و بهرهوری شرکتها میشوند.
در یک محل کار با فضای رقابتی، توسعه مهارتهای EQ برای موفقیت حرفهای شما بسیار مهم است. در ادامه 10 نکته به نقل از سایت "اینک" برای افزایش EQ شما آورده شده است:
1) از شیوه قاطعانه برای برقراری ارتباط استفاده کنید
ارتباطات قاطعانهای بیش از حد تهاجمی یا منفعلانه نباشند، بهترین روش برای کسب احترام از دیگران است. افراد با هوش عاطفی بالا میدانند چگونه میتوانند نظرات و نیازهای خود را بهصورت مستقیم و در عین حال با احترام با دیگران در میان بگذارند.
2) به جای واکنش نشان دادن به درگیریها به آنها پاسخ دهید
در موارد درگیری، طغیانهای احساسی و احساس خشم رایج است. افراد با هوش عاطفی بالا میدانند که چگونه در مواقع استرسزا آرام بماند. این افراد از گرفتن تصمیمات تکانشی که میتواند مشکلات بزرگتری را در پی داشته باشد، خودداری میکنند. آنان درک میکنند که در مواقع درگیری، هدف یک تصمیمگیری درست و به دست آوردن راهحلی مناسب است و از همین رو یک انتخاب آگاهانه انجام میدهند تا بتوانند بر اطمینان از مطابقت عملکرد و سخنانشان تمرکز کنند.
3) از مهارتهای گوش دادن فعال استفاده کنید
در گفتوگوها افراد با هوش عاطفی بالا به جای این که فقط منتظر فرا رسیدن نوبت صحبت خود باشند، بهوضوح گوش میدهند. آنان مطمئن میشوند پیش از پاسخگویی هر آن چه را که گفته شده بهدقت درک کرده باشند.
این افراد همچنین به جزئیات غیر کلامی یک مکالمه نیز توجه میکنند. این امر مانع از ایجاد سوءتفاهمها میشود. به شنونده اجازه میدهند تا بهدرستی پاسخ دهد و به گوینده نشان میدهد که مورد احترام قرار گرفته است.
4) با انگیزه باشید
افراد با هوش عاطفی بالا در خود انگیزه ایجاد میکنند و نگرش آنان باعث ایجاد انگیزه در دیگران میشود. آنان برای خود هدف تعیین میکنند و در مقابل چالشها و مشکلات مقاومت دارند.
5) روشهای حفظ نگرش مثبت را تمرین کنید
قدرت نگرش خود را دست کم نگیرید. در صورتی که اجازه بدهید، قرار گرفتن در کنار یک نگرش منفی بهراحتی میتواند شما را نیز مبتلا کند. افراد با هوش عاطفی بالا از حالات و خلق و خوی اطرافیان خود آگاهی دارند و بر این اساس از نگرش خود در برابر آنها محافظت میکنند.
آنان میدانند برای داشتن یک روز خوب و یک چشمانداز خوشبینانه چه کاری باید انجام دهند. این میتواند شامل صرف یک صبحانه یا ناهار عالی، شرکت در یک برنامه معنوی یا آرامشبخش در طول روز یا داشتن متنهایی با نقل قولهای مثبت روی میز یا رایانه خود باشد.
6) خودآگاهی را تمرین کنید
افراد با هوش عاطفی بالا دارای خودآگاه و با بصیرت هستند. آنان از احساسات خود آگاه هستند و میدانند چگونه میتوانند بر افراد اطراف خود تاثیر بگذارند. این افراد همچنین احساسات و زبان بدن دیگران را درک و تجزیه و تحلیل و از این اطلاعات برای تقویت مهارتهای ارتباطی خود استفاده میکنند.
7) انتقادپذیر باشید
بخش مهمی از داشتن هوش هیجانی بالا داشتن روحیه انتقادپذیری است. افراد با هوش هیجانی بالا به جای آن که از انتقادات برنجند یا در مقابل آنها حالت تدافعی بگیرند، چند لحظه وقت میگذارند تا بفهمند این نقد از کجا ناشی میشود و چگونه بر عملکرد آنان یا دیگران تاثیر میگذارد و در آخر چگونه میتوانند هر گونه مسئلهای را به طور سازنده حل کنند.
8) با دیگران همدلی کنید
افراد با هوش هیجانی بالا میدانند چگونه به همدلی بپردازند. آنان بهخوبی درک میکنند که همدلی صفتی است که قدرت عاطفی را نشان میدهد، نه ضعف. مدلی است که به آنان کمک میکند تا در سطح بنیادی انسانی با دیگران ارتباط برقرار کنند. این کار گشایشی برای احترام و درک متقابل بین افراد با عقاید و موقعیتهای مختلف محسوب میشود.
9) از مهارتهای رهبری استفاده کنید
افراد با هوش هیجانی بالا مهارتهای رهبری بسیار خوبی دارند. آنان استانداردهای بالایی برای خود دارند و الگویی برای دیگران ایجاد میکنند تا از آن پیروی کنند. این افراد مبتکرانه عمل میکنند و مهارتهای تصمیمگیری و حل مسئله بالایی دارند. این امر باعث میشود به سطح بالاتر و پربارتری در عملکردشان چه در زندگی و چه در محل کار دست یابند.
10) اهل معاشرت و خوش مشرب باشید
افراد با هوش هیجانی بالا اهل معاشرت با دیگران هستند. آنان لبخند میزنند و حضور مثبتی را از خود نشان میدهند. آنان مهارتهای اجتماعی مناسبی را بر اساس رابطه خود با هر کس در اطراف خود به کار میبرند. این افراد مهارتهای بین فردی بسیار خوبی دارند و میدانند چگونه ارتباطهای کلامی و غیرکلامی را برقرار کنند.
بسیاری از این مهارتها در افرادی که از اصول اولیه روانشناسی انسان آگاهی دارند، پدید میآید. اگر چه افرادی که بهطور طبیعی از احساس همدلی بالایی برخوردارند، راحتتر از دیگران به مهارتهای افزایش هوش هیجانی دست مییابند اما بهطور کلی تمامی افراد قادر به توسعه این مهارتها در خود هستند. افرادی که همدلی کمتری دارند باید بیشتر بر کسب خودآگاهی و آگاهی از نحوه درست تعامل با دیگران تمرکز داشته باشند. با پیروی از این مراحل، شما در رسیدن به سطح بالایی از هوش هیجانی بهخوبی پیش خواهید رفت.
انتهای پیام
«ویکو و هردر» و «رمانتیسم آلمانی» منتشر شد
- «ویکو و هردر» و «رمانتیسم آلمانی» منتشر شد
کتاب «ویکو و هردر» نوشته آیزایا برلین با ترجمه ادریس رنجی و «رمانتیسم آلمانی» نوشته فردریک بیزر با ترجمه سیدمسعود آذرفام منتشر شد.
به گزارش ایسنا، کتاب «ویکو و هردر: دو بررسی در تاریخ اندیشهها» نوشته آیزایا برلین با ترجمه ادریس رنجی در 327 صفحه، با شمارگان 1100 نسخه و قیمت 39 هزار تومان توسط نشر ققنوس منتشر شده است.
نوشته پشت جلد کتاب: این کتاب، که به قلم یکی از برجستهترین فیلسوف -تاریخنگاران در جهان انگلیسیزبان نوشته شده، از دو چهره عصر روشنفکری میگوید که آثارشان نمایانگر نقطه عطفی میان تصور کهن از تاریخ به منزله وقایعنگاری و چشماندازهای نوین تاریخ در مقام رشتهای علمی است، امری که به «برداشتن موانع برای بسط عظیم روح انسان» انجامید.
بررسی نخست به جامباتیستا ویکو (1688_1744) اختصاص دارد، فیلسوف ناپلی که در روزگار خود تحتالشعاع مونتسکیو قرار گرفت و آثارش نادیده گرفته شده است (مثلا جیمز جویس نظریه «چرخهها»ی ویکو را مبنای ساختار شاهکارش، «شبزندهداری فینگنها» قرار داد). از این بررسی درمییابیم آرای ویکو، که یکی از ژرفاندیشترین و نوآورترین اندیشمندان تمام دورانهاست، برای روزگار ما حتی بیش از عصر خودش جالب توجه است.
یوهان گوتفرید هردر (1744_1803) گاهی پدر ملیگرایی اروپایی خوانده میشود، اما چنان که این بررسی خاطرنشان میکند، میتوان به همین اندازه اعتبار جان بخشیدن به پوپولیسم، این رای که هنرها صدای زمانه و محیط اجتماعی خود هستند، نیز مفهوم درستی و خودآیینی فرهنگهای ناهمخوان را از آن او میدانست _ آرایی که همگی، دستکم به همان اندازه که در کونیگزبرگ قرن هجدهم مطرح بودند، به روزگار ما نیز مربوطاند.
این دو جستار کوششهایی برای سنجش درستی کاربرد روشهای علوم طبیعی در مطالعه فرهنگ انسان و نحوه تلقی دو منتقد جسور و نوآور عصر روشنگری از این موضوعاند.
همچنین کتاب «رمانتیسم آلمانی» با عنوان فرعی «مفهوم رمانتیسم آلمانی اولیه» نوشته فردریک بیزر با ترجمه سیدمسعود آذرفام در 360 صفحه، با شمارگان 1100 نسخه و قیمت 42 هزار تومان توسط همین نشر منتشر شده است.
نوشته پشت جلد کتاب: جنبش رمانتیسم به طور کلی و رمانتیسم آلمانی به طور خاص اهمیت بسزایی در سیر تطور اندیشه غرب داشته، اما متاسفانه این جنبش تاکنون غالبا موضوع مطالعه پژوهندگان ادبیات بوده و سویههای دیگر این جنبش همواره تحتالشعاع سویه ادبی آن قرار گرفته است. کتاب حاضر، با شوریدن بر این رویکرد غالب، بر آن است تا نشان دهد ادبیات و زیباییشناسی این جنبش در حقیقت فرع بر متافیزیک، اخلاق و سیاست آن بوده، و امیدوار است بتواند با این شیوه رویکرد مطالعاتی به رمانتیسم _ با محوریت رمانتیسم آلمانی اولیه _ را دگرگون کند.
انتهای پیام
آغاز ضبط فصل جدید «کتاب باز» با اجرای سروش صحت
- آغاز ضبط فصل جدید «کتاب باز» با اجرای سروش صحت
فصل چهارم «کتاب باز» با اجرای سروش صحت و با اعمال تغییراتی، از دوم شهریور به روی آنتن میرود.
محمدرضا رضاییان ـ تهیهکننده «کتاب باز» ـ در گفتوگو با ایسنا درباره جزئیات ساخت فصل چهارم این برنامه توضیح داد: ضبط برنامه از چند روز دیگر آغاز میشود و یکی از قسمتها را قرار است با ساختار جدیدی روی آنتن برویم.
به گفته این تهیهکننده «کتاب باز» از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 20 روی آنتن شبکه نسیم خواهد رفت.
وی همچنین از همکاری هنرمندان و مجریان و کارشناسان در فصل جدید این برنامه خبر داد.
این تهیهکننده درباره تداخل ساخت این برنامه با سریال «فوق لیسانسهها» نیز اظهار کرد: زمانبندی ما به گونهای است که کار جلو میرود. ما فصل گذشته هم این همزمانی را داشتیم و همزمان با تولید قسمتهای پایانی «لیسانسهها»، «کتاب باز» نیز ضبط میشد. این همزمانی مشکل ایجاد نمیکند.
رضاییان درباره ادامه ساخت مجموعه «کتاب باز» و رویکرد تلویزیون نسبت به این برنامه توضیحاتی را ارائه داد و گفت: ما در «کتاب باز» درباره فرهنگ مطالعه و نه الزاما کتاب خواندن حرف میزنیم. فرهنگ مطالعه یک عنصر کمرنگ در زندگی امروز ماست. در این سه فصل که در قالب 300 قسمت روی آنتن رفت، استقبال خوبی از سوی مخاطبان داشتیم که با صمیمیت هم برنامه را مراقبت و هم پیگیری میکردند. مراقبت از این جهت که زمانی که در برنامه بیدقتی میشد و یا مهمان خوبی نداشتیم، به شدت نقد میشدیم و به طور کلی انتظار از برنامهی ما بالاست.
رضاییان در پایان گفت: با توجه به اینکه برنامهای در حوزه کتاب و کتابخوانی در این چند ساله به آن معنا برای مخاطب ساخته نشده به همین دلیل شبکه نسیم بر اساس بازخوردهایی که داشته و اینکه این برنامه یکی از برندهای شبکه محسوب میشود، تصمیم به ادامه ساخت آن گرفتیم.
انتهای پیام
بزرگداشتی برای نوشآفرین انصاری - ایسنا
- بزرگداشتی برای نوشآفرین انصاری - ایسنا
در آستانه هشتادمین زادروز نوشآفرین انصاری، مراسم بزرگداشتی برای این چهره پیشکسوت کتاب و ادبیات برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، این مراسم با عنوان بزرگداشت «قلبِ مهربانِ شورای کتاب کودک» روز سهشنبه 5 شهریورماه از ساعت 16 در تالار قلم کتابخانه ملی در اتوبان حقانی برپا خواهد شد.
نوشآفرین انصاری - استاد دانشگاه، نویسنده و پژوهشگر علوم کتابداری و اطلاعرسانی- متولد 1318 در شهر شیملا در هندوستان است. پدرش کارمند وزارت امور خارجه و مادرش دانشآموخته رشته آموزش پیش از دبستان بود.تحصیل در رشته کتابداری را تا مقطع کارشناسی در مدرسه عالی کتابداری ژنو و مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه مکگیل کانادا ادامه داد و به ایران بازگشت.
نوشآفرین انصاری که دانش آموخته کتابداری است در سال 1342 برای جمعی از پایهگذاران شورای کتاب کودک، از جمله توران میرهای، در مدرسه روش نو کارگاه کتابداری برگزار کرد و از همین هنگام سرنوشت او با توران میرهادی و شورای کتاب کودک گره خورد.
انصاری از اعضای شورای کتاب کودک است. او همچنین از اعضای هیات علمی کتابداری دانشگاه تهران بوده است.
از نوشآفرین انصاری تاکنون کتابها و مقالههای تالیفی و ترجمههای بسیاری بهویژه در زمینه کتابداری و کتابخانههای کودکان و بزرگسالان منتشر شده است. از کتابهای او که اکنون دبیر شورای کتاب کودک است به «تشکیل کتابخانه در روستا»، «مجموعه مقالات درباره کتاب و کتابداری» و ترجمه «مدخل تاریخ شرق اسلامی» میتوان اشاره کرد.
انتهای پیام
.: Weblog Themes By Pichak :.